Manifest de la Coordinadora Obrera Sindical amb motiu del 1r de maig del 2017, dia internacional de la classe treballadora.

En aquest 1r de maig de l'any 2017 des de la COS mirem 100 anys enrere perquè el nostre passat són experiències pel nostre present i lliçons pel nostre futur. Fa ara només 100 anys, l'any 1917, milions de treballadors i de treballadores es van organitzar per prendre el poder a Rússia.

Després de més de 5 mesos de les citacions per part de l'Audiència Nacional a 5 militants de l'Esquerra Independentista acusats d'injúries a la corona i ultratge a Espanya, l'Audiència Nacional ha acordat arxivar la causa a instància de la Fiscalia.

La coherència i la fermesa de les organitzacions de l'Esquerra Independentista, i de les seves militants, han aconseguit guanyar el pols a l'aparell repressiu espanyol, qui s'ha vist forçat a interessar el sobreseïment sota els arguments de l'emparament de la llibertat ideològica i d'expressió, a causa de l'acció duta a terme en el marc de l'acte de l'Esquerra Independentista que va tenir lloc al Passeig del Born el passat 11 de setembre.

El dilluns 1 de maig, es convoca una manifestació unitària a Mataró, per commemorar el dia internacional de la classe treballadora.

13 organitzacions del Maresme, convoquem pel 1r de maig, una manifestació comarcal unitària per commemorar el dia internacional de la classe treballadora.

No permetrem que cap equip de govern acabi d'ensorrar universitat pública.

La planificació que es vol implementar obeeix a les raons d'un model liberal de docència i recerca.

Critiquem la progressiva precarització laboral a l'administració pública amb externalitzacions de serveis, subcontractacions i empreses 'outsourcing', contractes d'obra i servei o falsos autònoms.

La COS denuncia la precarietat laboral a l'administració pública després de guanyar un judici per "fals autònom" a l'Ajuntament de Salou.

Dissabte, 15 abril 2017 12:17

Treballadores de la llar, passem a l'acció

La COS editem una guia informativa dels drets de les treballadores del sector domèstic

Des de fa uns mesos, un grup de companyes i companys, de la COS i altres col·lectius i entitats socials com l'Asociación Intercultural Candombé i Psicòlogues Sense Fronteres de València, ens estem posant mans a l'obra per posar en marxa un Grup de Suport a les Treballadores de la Llar a València i a la comarca de l'Horta.

La sentència també ordena el cessament del comportament vulnerador a CCOO i UGT per excloure a la COS de les negociacions.

L'AN condemna als Jocs Olímpics indemnitzar a la Coordinadora Obrera Sindical per vulneració de drets i actitud antisindical.

El Jutjat d'Instrucció núm. 21 de Barcelona ha declarat l'absolució del nostre company afiliat Oriol Pintos, acusat per l'agència de col·locació Coccinelle de dos suposats delictes lleus de danys i amenaces.

Si amb la repressió ens volien callades, amb la solidaritat ens tindran més organitzades. La solidaritat no és un delicte.

Comunicat de la sectorial de telemàrqueting de la COS valorant el preacord entre la patronal i els sindicats CCOO i UGT per a la subscripció d'un nou conveni col·lectiu.

La sectorial de telemàrqueting de la COS valorem molt negativament el preacord entre la patronal i els sindicats CCOO i UGT per a la subscripció d'un nou conveni col·lectiu.

Dos militants de l'Esquerra Independentista han estat citats avui de matí a declarar a l'Audiència Nacional.

Les dues persones estan sent investigades per la crema de fotografies del rei durant el concert amb motiu de la Diada de Mallorca.

Pàgina 1 de 82

   
  

 

Copyright © 2017 Coordinadora Obrera Sindical. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
Friday the 28th. Joomla Templates Free.